Sourcing – Trading: Wij verzorgen uw inkoop

Trading: Wij verzorgen uw inkoop

Het kan zijn dat u een relatief eenvoudig product heeft en deze maar éénmalig vanuit China hoeft te importeren. In dat geval kunt u ook alles aan ons uitbesteden. Dit heeft als voordeel dat u niet belast wordt met het gehele inkooptraject, en u een totaalprijs krijgt inclusief uitlevering binnen Europa.

De afgelopen vijftien jaar heeft Coolen China een ruim netwerk van leveranciers en producenten opgebouwd waar wij uw aanvraag kunnen neerleggen. Dit uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij alle vertrouwen hebben in een goede prijs, kwaliteit én levertijd. Hierdoor fungeren wij als de importeur die waardoor u te allen tijde ontzorgd wordt.

Wanneer u met onze tussenkomst via een handelsagent wenst in te kopen, adviseren wij de deze aanpak. U heeft in dit geval geen omkijken naar het gehele inkooptraject met bijbehorende risico’s.

Heeft u er behoefte aan dat wij uw inkoop verzorgen? Coolen China helpt u graag. Neem contact met ons op!

Heeft u er behoefte aan om uw sourcing compleet uit te besteden? Kijk dan eens naar onze dienst: Complete aanpak. Heeft u zelf al een voorselectie gemaakt van potentiële producten? Kijk dan eens naar onze dienst: Doorborduren’ op uw voorselectie.

Coolen China is uw specialist in China, met aanspreekpunten in Nederland!