Over Coolen China

Ons team

Ons team bestaat uit Nederlanders en Chinezen, die zowel werken vanuit Nederland als China.

Deze combinatie zorgt voor een ideale verhouding tussen kennis van en ervaring met zaken doen in het Westen en in het Verre Oosten. Onze ervaren Chinese medewerkers beheersen diverse Chinese talen (dialecten) maar beheersen ook de Engelse taal uitstekend. Een aantal van onze Chinese medewerkers heeft een studie gevolgd in Europa. Hierdoor zijn zij volledig bekend met het westerse denken en zaken doen.

Dit is van groot belang omdat we zodoende een brug kunnen slaan tussen onze manier van denken en zaken doen en met die van Chinese ondernemers.

Wij weten samen exact de weg voor u te vinden en u kunt gebruik maken van ons wijde netwerk en onze ruime ervaring.

Ons Streven

Voor ons staat het streven naar een duurzame relatie voorop. Daarom willen wij alleen het belang van onze Nederlandse/Europese klanten behartigen en werken wij voor geen enkele Chinese fabrikant. Hierdoor is het mogelijk dat wij voor u als ondernemer een optimaal resultaat uit de opdracht realiseren.

Het nieuwe zakendoen in China; 100% transparantie behoren hier toe. Vooralsnog is zaken doen met China nog steeds erg gesloten. Coolen China heeft zijn succes te danken door het nieuwe zaken doen met China in te voeren, waardoor u toegang heeft tot alle gegevens.

Vestigingen

Het hoofdkantoor van Coolen China bevindt zich te Shanghai en ’s-Hertogenbosch. Daarnaast hebben wij vestigingen in Hong Kong, Ningbo, Yiwu, Nanjing en Oss.

Wij zijn actief in heel China, naast deze gebieden hebben wij ook vestiging-partners door heel China. Waardoor wij uiteenlopen soorten producten/goederen optimaal bereiken. Wij kunnen u in Nederland opslag bieden.

Onze kosten

Onze kosten bestaan uit een vooraf overeengekomen onderzoeks- of bemiddelingsfee. Wij werken met en voor specialisten, dat betekend dat elk project / traject uniek is.

Op basis van maatwerk laten wij u vooraf de hoogte van deze fee weten, dit na een uitgebreide intake met onze opdrachtgever zodat bekend is van welke specialisaties / diensten gebruik wordt gemaakt.Volg ons en blijf op de hoogte