Advies met betrekking tot transport

Een passend advies voor ieder vraagstuk!

Advies met betrekking tot transport

Wanneer producten besteld zijn dienen deze getransporteerd te worden naar het land van bestemming. Voor veel bestaande importeurs en groothandelsbedrijven is dit ‘gesneden koek’, maar voor een beginnend importeur kan dit zo nu en dan spannend zijn. Coolen China adviseert u daarom graag over alles wat er bij het transport van uw producten komt kijken.

Bij het transport van producten komt veel kijken. Denkt u hierbij eens aan zaken als International Commercial Terms (Incoterms), de kostenopbouw in verband met invoerrechten en zeevracht- en/of luchtvrachtkosten. Hier komt dan ook de afhandeling van het inklaren en uitleveren bij. Chinezen geven er de voorkeur aan om op basis van CIF te verkopen, zodat ze transport goedkoop inkopen en zelf de controle houden op de verscheping. Bij Coolen China zijn we echter van mening dat een fabriek zich moet bezighouden met de productie en transportbedrijven of expediteurs zich ontfermen over uw transport.

Wanneer u samen met Coolen China deze handelingen op orde heeft, kunt u deze in het vervolg zelfstandig uitvoeren. U kunt het dus zien als een eenmalige investering waar u op de lange termijn veel profijt van gaat hebben. Wij hebben daarbij een ondersteunende en adviserende rol.

Wilt u meer weten over Coolen China en ons advies met betrekking tot transport? Wij kunnen u van dienst zijn. Neem contact met ons op!