Advies met betrekking tot transport

Een passend advies voor ieder vraagstuk!

Advies met betrekking tot transport

Na het bestellen van producten, moeten deze worden getransporteerd naar het land van bestemming. Voor ervaren importeurs en groothandelsbedrijven is dit misschien ‘gesneden koek’, maar voor een beginnend importeur kan dit best spannend zijn. In dat geval voorziet Coolen China jou van uitgebreid advies met betrekking tot het transport.

De diverse handelingen bij het transport

Bij het transport van producten komt veel kijken. Denk hierbij aan zaken als International Commercial Terms (Incoterms), de kostenopbouw in verband met invoerrechten en zeevracht- en/of luchtvrachtkosten. Hier komt dan ook de afhandeling van het inklaren en uitleveren bij.

Chinezen geven er de voorkeur aan om op basis van CIF te verkopen, zodat ze transport goedkoop inkopen en zelf de controle houden op de verscheping. Maar bij Coolen China vinden we dat een fabriek zich moet bezighouden met de productie, en het transport moet worden overgelaten aan transportbedrijven of expediteurs.

Als je deze handelingen met behulp van Coolen China eenmaal op orde hebt, kun je deze voortaan zelfstandig uitvoeren. Zie het dus als een eenmalige investering waar je op de lange termijn enorm van profiteert. Wij hebben daarbij een ondersteunende en adviserende rol.

Neem contact op!

Wil je meer weten over Coolen China en ons advies met betrekking tot transport? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn.