Sourcing – Trading: Wij verzorgen jouw inkoop

Trading: wij verzorgen jouw inkoop uit China

Het kan zijn dat je een vrij eenvoudig product hebt en deze maar één keer vanuit China hoeft te importeren. In dat geval kan je ook alles aan ons overlaten. Dit heeft als voordeel dat jij je niet bezig hoeft te houden met het hele inkooptraject, en dat je een totaalprijs krijgt inclusief uitlevering binnen Europa.

Groot netwerk aan Chinese leveranciers

De afgelopen 20 jaar heeft Coolen China een groot netwerk van Chinese leveranciers en producenten opgebouwd, waarbij wij jouw aanvraag kunnen neerleggen. Dit uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij alle vertrouwen hebben in een goede prijs, kwaliteit én levertijd. Hierdoor functioneren wij als de importeur, waardoor jij compleet ontzorgd wordt.

Laat ons jou helpen bij je inkoop uit China

Wanneer je met onze tussenkomst via een handelsagent wil inkopen in China, adviseren wij deze aanpak. Dan heb jij geen omkijken naar het complete inkooptraject en de bijbehorende risico’s.

Neem contact op!

Wil je dat wij jouw inkoop uit China verzorgen? We helpen je graag. Neem hier contact op met Coolen China, dan hoor je snel van ons.

Wil je jouw sourcing compleet uitbesteden? Kijk dan eens naar onze dienst: Complete aanpak. Heb je zelf al een voorselectie gemaakt van mogelijke producten? Bekijk dan onze dienst: Doorborduren’ op jouw voorselectie.

Coolen China is jouw specialist bij inkoop uit China, met aanspreekpunten in Nederland!