Communicatie in China

Kennis op locatie, aanspreekpunt in Nederland.

Communicatie in China

Soepele communicatie met China is onmisbaar. Goede communicatie is namelijk het halve werk en gaat veel verder dan alleen woorden.

Communicatie gaat bijvoorbeeld ook over tradities en gewoonten in gesprekken. Wanneer je in gesprek gaat met iemand uit een andere cultuur, zijn er veel dingen waarop je moet letten. Welke rol neem je aan, en hoe kan je jouw doel bereiken zonder de relatie met je gesprekspartner op het spel te zetten? Gezichtsverlies speelt dan ook een grote rol in de Chinese communicatie.

Sociale regels bij communicatie in China

Er zijn veel ‘sociale regels’, maar communiceren kun je leren. Coolen China heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van communicatie met China en brengt jou deze sociale regels bij. Wij hebben geleerd dat flexibiliteit in het Westen anders wordt ervaren dan in China. Een Chinees laten communiceren met een Chinees, het liefst uit de eigen regio, geeft veel vertrouwen en begrip. Een proces dat wij graag voor je mogelijk maken.

Neem contact op!

Wil je onze expertise over communiceren met China inzetten? Neem contact met ons op om samen te bespreken hoe wij je van dienst kunnen zijn.