Contracten

Wij achten een goed en professioneel voortraject van belang, met een heldere en constructieve relatie als resultaat.

Contracten

Net als in andere delen van de wereld speelt communicatie in China een belangrijke rol. Daarom adviseren wij ook alle gemaakte afspraken in relatie tot de inkoop contractueel vast te leggen.

Dit heeft diverse voordelen. Zo ontstaan er bijvoorbeeld nooit misstanden over de gemaakte afspraken en is voor alle betrokken partijen duidelijk wat de stand van zaken is. Coolen China helpt u met deze inkoopcontracten. Wanneer u eenmalig koopcontracten opstelt, kunt u deze nog vele jaren gebruiken. Dit geldt overigens ook voor de juridische dienstverlening waarbij Coolen China u ondersteunt.

Het zal u niet verbazen dat er in de inkoopprocessen een hoop (culturele) verschillen aanwezig zijn tussen China en het Westen. Denk bijvoorbeeld eens aan de beleving en waarde van een contract. In China kent procederen bovendien in veel gevallen alleen maar verliezers. Dit onderstreept meteen het belang van heldere contracten en grondig onderzoek naar de partijen waarmee u zakendoet. Dit vergt tijd, energie en financiële middelen, maar dit is de investering waard. Het bespaart u op termijn een hoop kosten en tijd.

Bij Coolen China begrijpen we dat goedkoop duurkoop is, en dat het uiteindelijke doel blijft dat u een deugdelijk product ontvangt tegen de juiste prijs, levertijd en kwaliteit. Juist daarom achten wij een goed en professioneel voortraject van belang, met een heldere en constructieve relatie als resultaat.

Coolen China biedt u deskundigheid in China met een aanspreekpunt in Nederland. Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op!