Contracten

Een goed en professioneel voortraject leidt tot een heldere en waardevolle relatie.

Inkoopcontracten China

Overal ter wereld speelt communicatie een belangrijke rol, ook in China. Daarom adviseren wij ook om alle gemaakte afspraken over de inkoop contractueel vast te leggen.

Dit heeft vele voordelen. Zo voorkom je bijvoorbeeld misverstanden over de gemaakte afspraken en is de stand van zaken voor alle betrokken partijen duidelijk. Coolen China helpt je met deze inkoopcontracten. Als je één keer koopcontracten opstelt, kan je deze nog jarenlang gebruiken. Dit geldt trouwens ook voor de juridische dienstverlening waarbij Coolen China je ondersteunt.

Het belang van inkoopcontracten in China

Het verbaast je waarschijnlijk niet dat er in de inkoopprocessen een hoop (culturele) verschillen zijn tussen China en het Westen. Denk bijvoorbeeld eens aan de beleving en waarde van een contract. Vaak kent procederen in China bovendien alleen maar verliezers. Dit laat het belang zien van heldere contracten en grondig onderzoek naar partijen waarmee je zakendoet. Dit kost tijd, energie en geld, maar is de investering waard. Op termijn bespaar je hiermee namelijk een hoop tijd en kosten.

Goedkoop is duurkoop en het uiteindelijke doel blijft natuurlijk dat jij een goed product ontvangt tegen de juiste prijs, levertijd en kwaliteit. Daarom vinden wij een goed en professioneel voortraject zo belangrijk, met een heldere en waardevolle relatie als resultaat.

Neem contact op!

Coolen China biedt deskundigheid bij inkoopcontracten in China, met een aanspreekpunt in Nederland. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!