Hulp met productie en importeren uit China | Coolen China

China is zonder twijfel het land met de meeste mogelijkheden op het gebied van handel, productie en import. Toch zijn er maar weinig Nederlandse bedrijven die hier optimaal gebruik van kunnen maken. Coolen China is uw importagent die kan helpen met:

  • Importeren uit China
  • Productie in China opzetten
  • Kwaliteit
  • En nog veel meer

Of u nu een import China op wilt zetten voor een kleine gadget of gehele systemen wilt laten produceren en inkopen in China, wij helpen u met het opzetten van uw netwerk en het garanderen van kwaliteit. In dit artikel zullen wij wat ingaan op onze werkwijze, en wat Coolen China zo uniek maakt als importagent voor uw sourcing behoeftes.

Hoe wij helpen met inkopen in China

Iedereen die wel eens zaken heeft gedaan met China weet hoe lastig het kan zijn om een goede productie of import partner te vinden. Niet alleen is de taal- en tijdsbarrière een groot probleem voor velen, de gehele bedrijfscultuur zit anders in elkaar in China dan het bijvoorbeeld in het Westen werkt.

Coolen China heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het importeren en produceren van producten uit China. In die tijd hebben wij niet alleen een gigantische database aan contacten met fabrikanten, handelaren en instanties opgebouwd, ook hebben wij veel inzicht opgedaan in hoe u een succesvolle productie op kunt zetten. Wij weten dan ook als geen ander wat er nodig is om kwaliteitsproducten te produceren en deze op schema te verzenden en importeren.

In China is het niet alleen belangrijk om de juiste fabrieken en personen te kennen, ook is het cultureel en zakelijk belangrijk dat je op de juiste manier met deze mensen omgaat.

Wij zorgen er dan ook voor uw product op gewenste schaal geproduceerd kan worden door de beste fabrikant te vinden die bij u past. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat deze productie soepel en op tijd verloopt, en dat u compleet zelfstandig te werk kunt gaan.

Hoe zorgt u ervoor dat productiekwaliteit hoog blijft?

Wij zien jammer genoeg maar al te vaak dat door mismanagement, het gebruik van verkeerde producenten en een tal van andere oorzaken de productiekwaliteit uit China tegen kan vallen. Vooral bij grote oplages uit een fabriek zit er vaak een verschil in kwaliteit tussen de individuele producten.

Bij Coolen China gaan wij dan ook verder dan u alleen in contact brengen met de juiste zakelijke relaties. Wij werken met heldere inkoopcontracten en houden een vinger aan de pols tijdens de productie om ervoor te zorgen dat alles op schema ligt en er zo min mogelijk afwijkingen zijn tijdens de productie. Zo hebben wij een afzonderlijke kwaliteitscontrole tak die proactief bezig is met controle om doorlopende kwaliteit te garanderen.

Coolent China streeft erna om u zelfstandig zaken te laten doen

Veel van onze concurrenten proberen zichzelf essentieel te maken in uw productiebeleid. Hierdoor maakt u constant extra kosten, en krijgt u niet wat u voor ogen had: goedkope en kwalitatieve producten laten maken en importeren uit China.

Coolen China streeft er dan ook na om uw compleet zelfstandig zaken te laten doen. Dit houdt in dat wij u klaarmaken om de gehele import uit China zelfstandig te kunnen regelen. Wij adviseren en leren u hoe u contacten onderhoudt, en waar u op moet letten tijdens import China. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar mocht u nog vragen, hulp of ondersteuning kunnen gebruiken.

Interesse in importeren uit China?

Heeft u nu interesse gekregen in import China, en wilt u uw producten inkopen in China? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Als u met ons in zee gaat zullen wij samen met u gaan kijken wat u precies wilt hebben, en wat de beste manier is om dit te bereiken.

Wij van Coolen China zijn een van de marktleiders geworden op het gebied van importeren uit China door onze persoonlijke aanpak. Wij denken dan ook graag met u mee en voegen u graag toe als ons volgende succesverhaal.