Dé Grote China Kennis Quiz 2022

Maandag 27 juni om 18.45 uur is het weer tijd voor Dé Grote China Kennis Quiz. In het Jaar van de Tijger gaan de teams de strijd tegen elkaar aan in The Faculty Club in het Academiegebouw aan het Rapenburg in Leiden. Doe mee en maak kans op die befaamde China Café wisselbeker! 

Ook dit jaar zien we de bekende quizmasters Ed Sander (ChinaTalk) en Fred Sengers (Blogaap) terug. Beide heren hebben hun rol tijdens voorafgaande edities van de China Kennisquiz ruimschoots bewezen. 

Coolen China is deze editie co-sponsor van de quiz. “Iedere keer is dit door het China Café en LAC georganiseerde evenement een verfrissende en gezellige bedoening waar je kennis over China op de proef wordt gesteld. Ik kan iedereen aanraden deze ontspannen avond bij te wonen”, aldus Ties Coolen.
 

Inschrijven

Inschrijven voor de kennisquiz kan op twee manieren. Deelnemers kunnen zich individueel of als team inschrijven. Let op! Elk deelnemend team bestaat uit maximaal 5 personen. 

De inschrijvingen lopen inmiddels aardig binnen en het aantal beschikbare plaatsen voor de kennisquiz is beperkt. Wacht dus niet te lang en schrijf je daarom zo snel mogelijk in. Zo ben je als individu en/of als team altijd verzekerd van een tafel.

Kosten

Deelname kost € 15,- (en met studentenkorting € 10,-). Dit zorgt voor toegang tot de quiz, en drie consumpties. Elke inschrijving is pas geldig als de betaling is ontvangen. 

Tijdschema

18:45 Inloop en registratie

19:15 Start Quiz, welkom en uitleg

19:30 De plaatjesronde (ronde 1)

19:45 Ronde 2 + 3

20:15 Pauze

20:45 Tussenstand en ronde 4 + 5

21:15 Puntentelling

21:30 Eindstand, prijsuitreiking en naborrelen

Voor meer informatie en vragen, stuur een mail naar lilian@chinacafe.nl of yoka@chinacafe.nl.